Пет причини зошто да го запишете вашето дете во ЕФИС градинка или училиште

Во тек се уписите за основно образование во Интернационалното француско училиште ЕФИС од Скопје. Прочитајте пет причини зошто вашето дете да го запишете токму во ова училиште. Уписите траат до крајот на септември, додека за градинката се отворени во текот на целата година.

1. Индивидуален пристап на работа со секое дете.

2. 15 ученици во група или одделение, водени од искусна педагошка екипа.

3. Програма акредитирана од Министерството за образование на Франција (од градинка до основно училиште).

4. Наставата се одвива на француски, македонски и на англиски јазик.

5. Можност за високо образование во Франција, но и насекаде во светот бидејќи француската диплома е меѓународно признаена.

 

VIDEO – 5 Причини: Зошто ЕФИС?

 

(https://www.fakulteti.mk)