EFIS-Skopje-Jeann-Francois-Le-Roch

Утринско гостување на емисијата „Ја сакам Македонија“ – Сител телевизија каде Ле Рок, Претседател на Управниот Одбор на училиштето говори на тема Француско образование.

VIDEO