Пет причини: Зошто ЕФИС?

Пет причини зошто да го запишете вашето дете во ЕФИС градинка или училиште Во тек се уписите за основно образование во Интернационалното француско училиште ЕФИС од Скопје. Прочитајте пет причини зошто вашето дете да го запишете токму во ова училиште. Уписите траат до крајот на септември, додека за градинката се отворени во текот на целата година.…