Лоран Изел, директор на ЕФИС

Лоран Изел, директор на ЕФИС: Наша задача е да ја зајакнеме врската помеѓу македонското и француското образование Новина оваа година е преселувањето на учениците од предметната настава во нов објект кој се наоѓа веднаш до нашето училиште. Тоа, за нас, значи да се продолжи со отворање гимназија, да се работи на иднината која треба да…